Ünsal Emre için Hasköy Kırmızı Minare Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Emre'nin oğlu Tansel Emre, torunu Metehan ve oyuncular Yusuf Sezgin, Yılmaz Köksal ile Tanju Gürsu ve sevenleri katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da başsağlığı mesajı gönderdi. Cenaze törenine katılan Yeşilçam oyuncuları yeni nesil oyunculara ateş püskürdü.
Oyuncu Yılmaz Köksal, "Bizim jenerasyonun, Yeşilçam'ın kaderi mi bu? Senede 100 tane dizi çekiliyor, filmler çekiliyor, bizim jenerasyondan bir arkadaşı görüyor musunuz? Göremiyorsunuz. Biz o Yeşilçam'ı yaratırken neler çektik. Biz o filmleri ne yoksulluklarla yaptık. Şimdi sahip çıkmaya çalışıyorlar utanmadan. Çoğu arkadaşımız tek başlarına öldüler. Kına yaksınlar. Ünsan Emre ile telefonda görüşüyorduk. Sinema Oyuncuları Derneğimiz var, orada bir araya geliyorduk. Bu insanlar ne yüzle 'biz Yeşilçam'a sahip çıkıyoruz' diyorlar" dedi.
Yusuf Sezgin ise, "Acımız büyük. İyi bir arkadaşımızı genç yaşta kaybettik. Çok sevecen ve insancıl biriydi. Kendisini SODER'den iki sene önce emekli yapmıştık, çok mutlu olmuştu" diye konuştu.
Emre'nin oğlu Tansel de, "15-20 gündür biraz rahatsızdı. Doktora gidecektik nasip olmadı. Telefonla kendisine ulaşamadım, daha sonra cenazesini bulduk. 10 gün önce amcamı kaybettik. Ona da çok üzülmüştü. Belki ona da üzüldü ve kalp krizi geçirdi" şeklinde konuştu.
Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ünsal Emre'nin cenazesi, toprağa verilmek üzere Hasköy Mezarlığı'na götürüldü.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sertifika verilen 1 milyon 347 bin 402,87 kilogram kuru incir Nisan ayında ihraç edildi.
2023 yılına kadar ihracatta 500 milyarın hedefleyen Türkiye için ekonomiyi destekleyecek en önemli etkenlerden biri, markaların ürünlerin ekonomiye saylayacağı katkıyı savunan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz,
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında yağlı tohumlu bitki üreten 121 bin çiftçiye toplam 735 milyon lira ödeme yapacak.
Ali Sait MÖKÜKÇÜ - Yeni Türk Ticaret kanununun uygulamaya başlamasına az bir süre kaldı. Şirketlerin yeni kanuna adapte olmalarını sağlayacak bazı işlemler için belirli süre verilmiş bulunmaktadır.
Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,
Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.
Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,
Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?