TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Uyuşturucu kaçakçısı polisim dedi, polis inanmadı

Aksaray’da kendini polis olarak tanıtan uyuşturucu kaçakçısına polis inanmadı. Kaçan sürücü yakalanırken, araçtan attığı iki valizde 80 kilo kubar esrar ele geçirildi.
Uyuşturucu kaçakçısı polisim dedi, polis inanmadı
İHA - Edinilen bilgiye göre, rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipler, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden Emrah U. (30) idaresindeki 34 KE 5242 plakalı araca dur ihtarında bulundu. Durdurduğu araç sürücüsüne ehliyet ve ruhsat soran polise, polis olduğunu belirterek polis kimliği gösteren Emrah U., gerçek polisin kimliğinin sahte olduğunu fark etmesi üzerine aracı sağa çekmesini istedi. Bu sırada aracı hareket ettiren sürücü hızla olay yerinden kaçtı. Kaçan sürücü ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Polisle şüpheli arasında yaşanan kovalama sırasında, şüpheli şahıs aracından 2 adet valiz attı. Bir süre polislerden kaçan şüpheli, E-90 karayolu üzerinde bulunan bir depoya kaçtı. Depo içerisinde arama yapan polis ekipleri şahsı depoda saklandığı yerde kıskıvrak yakalarken, yanında yolcu olarak bulunan bir kişi de kaçarak kayıplara karıştı. Yakalanan sürücü Emrah U. gözaltına alınırken, attığı valizlerden 80 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Bu sırada sürücünün kaçış ve depoya giriş anı depoda bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerasında depoya giren sürücü, yanındaki kimliği belirlenemeyen yolcu ile aşağıya inerek deponun arkasına geçiyor. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ise yaptığı aramada şahsı yakalıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Yazın