TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim

Karabük'te bir sitenin kanalizasyon işinde çalışırken beton kapağın ayağına düşmesi sonucu yaralanan ve olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen Recep Pazarlıoğlu, 'Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim' dedi.
Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim
KARABÜK / AA - Karabük'te bir sitenin kanalizasyon işinde çalışırken beton kapağın ayağına düşmesi sonucu yaralanan ve olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen Recep Pazarlıoğlu,  "Sedye berbat olur, gerek yok" diyerek ambulansa binmek istememesiyle ilgili de "Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim. 'Ambulansın içine oturup öyle gideyim' dedim. Çamur diye binmek istemedim" dedi.

Pazarlıoğlu (59), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004'te özel bir şirketten emekli olduktan sonra ailesini geçindirmek için günlük işlerde çalışmaya başladığını söyledi.

Dört çocuğunun da evli olduğunu ifade eden Pazarlıoğlu, "Eşimle yaşıyoruz. Emeklilikten sonra günlük işlerde çalışmaya devam ettim. Yine 2 günlük iş vardı, orada çalışıyorduk. Kanalizasyon giderindeki eski boruyu söküp, yeni boru takacaktık. Çalışırken beton kapağı kenara koymuştuk. O arada kazı yaparken kapak kaydı ve ayağıma geldi" dedi.

Sağlık görevlilerinin ikna çabaları sonunda ambulansa binen Pazarlıoğlu, hastaneye kaldırıldı.
Yorum Yazın