TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Vahid Halilhodzic ve Malouda, Rostov maçı öncesi tartıştı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve Fransız futbolcu Florent Malouda arasında ipler gerildi. Bir süredir ikili arasında yaşanan gerginlik tartışmaya dönüştü.
Vahid Halilhodzic ve Malouda, Rostov maçı öncesi tartıştı
TRABZON / İHA - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve Malouda arasında tartışma çıktı. Bordo-mavili takımın başına gelmesinin ardından Fransız oyuncunun gönderilmesinden yana tavır koyan ancak transferi gerçekleşmeyince yönetimin ısrarı üzerine Avusturya kampına getirilen Fransız oyuncunun performansından memnun kalmayan Boşnak çalıştırıcıyla, Fransız oyuncu Malouda arasındaki gerginlik sonunda tartışmayla sonuçlandı. İkili arasında önceki günlerde bilinmeyen nedenden dolayı tartışma başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma arayan girilmesiyle büyümeden önlendi. Yaşanan gerginlik nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic’in, Fransız oyuncuyu antrenmanlara almadığı ve durumu yönetime bildireceği öğrenildi.

KAVGA NEDENİ ROSTOV MAÇI
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Malouda arasında yaşanan gerginliğin nedeninin ise Rostov maçı olduğu iddia edildi. Pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından teknik direktör Vahit Halilhodzic, tüm takıma Rostov’un maç kasetlerinin izleneceğini bildirerek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi. Fransız oyuncu Malouda ise kasetleri takımla birlikte değil, evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini iletti. Malouda’nın bu isteğine karşı çıkan Boşnak çalıştırıcı, rakip takımın kasetlerinin birlikte izlemeleri gerektiğini oyuncuya iletmesiyle birlikte ikili arasında tartışma çıktığı iddia edildi. UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi ikili arasında yaşanan bu tartışma moralleri oldukça bozdu.

HALİLHODZİC FUTBOLCULARINI SERT BİR DİLLE UYARDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic yaşanan gelişmeler üzerine futbolcularını sert bir dille uyardı. Herkese eşit mesafede olduğunu belirten Boşnak çalıştırıcının, "Hiç kimse kendi kafasına göre hareket edemez. Burada benim için herkes eşit mesafede, ayrıcalık bekleyen yanılır. Takımla birlikte olmak istemeyen bir oyuncunun burada işi yok. Bizimle aynı duyguyu aynı düşünceyi yaşamak istemeyen bir oyuncu var ise şimdiden söylesin, gitmesi için gereken kolaylığı sağlarız" dediği öğrenildi.

TOP YÖNETİMDE
Yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merakla beklenmeye başlandı. Malouda’nın takımda kalmasını istemeyen Vahid Halilhodzic, satışı konusunda yönetime ısrar ederken, sezon başında satış listesine konan ancak transferi gerçekleşmeyince takımla birlikte kampa giden Malouda’nın durumunun ne olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Boşnak çalıştırıcının yönetime verdiği sözlü ilk raporda, oyuncuyla kesinlikle çalışmak istemediği ve antrenmanlara almayacağını ilettiği öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi Fransız oyuncu geçtiğimiz sezon takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı tarafından da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.
Yorum Yazın