TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Vakıfbank'tan EBSO üyelerine özel kredi ve hizmet fırsatı

VakıfBank, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, finansal kaynaklarını ve bankacılık ürünlerini uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile oda üyelerinin hizmetine sunuyor.
Vakıfbank'tan EBSO üyelerine özel kredi ve hizmet fırsatı
İZMİR / İHA - Sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi ve bankacılık ürünlerini, uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle reel sektörün hizmetine sunmaya devam eden VakıfBank, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile güçlerini birleştirdi. VakıfBank ve Ege Bölgesi Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyesi firmalara uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunulacak.

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi’nin katılımıyla, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda imzalanan protokole göre VakıfBank; oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.

VakıfBank protokolde yer alan “Hesap Ortada Kredi Kampanyası” kapsamında; 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisini yüzde 1.03’ten başlayan faiz oranlarıyla, 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisini ise yüzde 1.09’dan başlayan faiz oranları Ege Bölgesi Sanayi Odası Üyelerine sunacak. Ege Bölgesi Sanayi Odası Üyeleri ayrıca, uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecek. Üyeler nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için de uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinde de faydalanabilecek.

İmza töreninde yaptığı konuşmada Ege Bölgesi’nin gerek kaliteli iş gücü, gerekse sanayisi ve dünyada rakipsiz markalarıyla dış ticarette diğer illere örnek olduğunu belirten VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan sözlerine şöyle devam etti: “Bu nedenle sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşımaktadır. VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi ise, yönetime geldiklerinden bu yana VakıfBank ile imzalanan dördüncü protokol olduğunu hatırlatarak "Söz konusu protokoller ile üyelerimize, hep daha iyi
koşullarda kredi sağlama imkanını sunmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Reel sektör, önüne bakmayı ve geleceğini yeni yatırımlarla, yeni hamlelerle şekillendirmeyi arzu etmekte ve finansman teminindeki güvence öne çıkmaktadır. Bu kapsamda, banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin Türkiye açısından değerlendirilmesinin ve işbirliklerinin önemine dikkatlerinizi çekmek isterim. Türkiye’nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye’yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. Mutabakata varılan kredi protokolü ile VakıfBank, üyelerimize uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kredi kullandıracaktır. Protokolde, Türk Lirası nakit işletme kredisi, ihracatçıya destek kredisi, yatırım kredisi, çevre bankacılığı yatırım kredisi, KOSGEB destekli krediler gibi KOBİ’lerimiz açısından oldukça önem taşıyan kredi türlerine yer veriyoruz. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli VakıfBank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
 
Yorum Yazın