TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Vali Güzeloğlu Erdemlililerle vedalaştı

Kocaeli Valiliği'ne atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin'deki ilçe veda ziyaretlerini Erdemli İlçesi'nde katıldığı törenle noktaladı.
Vali Güzeloğlu Erdemlililerle vedalaştı
MERSİN / İHA - Erdemli Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya il ve ilçe protokolü ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu önderleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, alkışlar eşliğinde salona girdi.

Veda programının ilk konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Osman Taştan, "Yöneticilik, insanoğlunun hayatında en zor görev. Sayın valimizi düşündüğümde Şeyh Edebali'nin Osmangazi'ye nasihatini hatırlıyorum. "Durmaya, dinlenmeye imkan yok çünkü kaybedecek vakit yok" sözünü hatırlıyorum. Sayın valimiz ile çalışanlar neyi nerede arayacağını çok iyi öğrenmişlerdir. Ayrıca öngörmeyi ve sorunları önceden fark etmeyi sayın valimizden öğrendik. 4 buçuk yıl sonunda ilimizde verilen hizmetlerin kalitesinde büyük iyileşmeler oldu. Sayın Valimize hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, Kocaeli'nde de bu hizmetleri sürdüreceğine inandığımı paylaşıyorum" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da "Çok değerli kamu hizmetleri olan Valimizi uğurlamanın hüznünü yaşıyor ama bir yandan da ülkemizin büyük illerinden Kocaeli'ne gideceği için seviniyoruz. Engin görüşleri, ufuk ve vizyon sahibi olan valimizin Mersin'e kazandırdıklarını saysak zaman yetmez. Kendisini güzel duygularla yad edeceğiz. Bizlere kazandırdığı tecrübe, ilimize yaptığı hizmetler için kendisine şükran borçluyuz" diye konuştu.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, Erdemli İlçesi'nin tüm güzellikleri ve güzel insanları ile Mersin’in ve Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Güzeloğlu “Gökkubbede hoş bir sada olarak kalabilmek, değişmez temel düstur ve şiardır. Yeni bir göreve atanmak, yeni bir doğum ve doğmaktır. Bu yolculuk yaşanır ve biter. Bittikten sonra hayırla yad edilmektir önemli olan. Ölümü düşünmeden hayatı tamamlamak, tayini düşünmeden çalışmaları tamamlamak mümkün değildir" dedi.

"Yatırım yaparsınız, hizmet yaparsınız, binalar, yollar yaparsınız ama bir gönül yapmazsanız bunların hiçbir anlamı yoktur" diyen Güzeloğlu, “Gönüller yapmak, gönüller arası köprüler kurmak bu ülkenin geleceğine verilecek en önemli katkıdır. 4 buçuk yıl önce tüm yöneticilerimizle heyecanla göreve başladık ve güzel işler başardık. Bunu hep birlikte yaptık. Biz olmadıktan sonra ortaya çıkan başarı ne anlamlıdır ne de kalıcıdır. Bir ve beraber olduktan sonra inşallah bu millet dünyanın her ülkesinin önünde yer alacak. Mersin'de başlattığımız yolculuğu tamamladık. Olumsuz geçirdiğim hiçbir günüm olmayan Mersin'e hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Hepinize hakkınızı helal edin diyor, teşekkürlerimi sunuyor, Allah'a emanet olun diyorum" şeklinde konuştu.

Törenin sonunda vatandaşlarla tek tek helalleşen Vali Güzeloğlu basın mensuplarının özçekim teklifine de hayır demedi.
Yorum Yazın