TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Vali Süleyman Kamçı'dan bayram mesajı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Bayramlar, kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır dedi.
Vali Süleyman Kamçı'dan bayram mesajı
MALATYA / İHA - Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, bayramların önemine temas eden Valisi Süleyman Kamçı, “Bayramlar; dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının tazelendiği ve pekiştirildiği günlerdendir. Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerimizin canlı bir şekilde yaşandığı ve yaşatıldığı bu günler İlimizde ayrı bir coşku ve heyecanla idrak edilmektedir. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu kardeşlik ve hoşgörü duygularını en üst seviyede yaşamak amacıyla tüm kurum ve kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 04 Ekim 2014 Cumartesi Günü Saat: 15.00’te Ramada Altın Kayısı Otelde bayramlaşma töreni gerçekleştirilecektir.

Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk, huzurla dolu nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın