TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Van depreminin simgesi Azra bebek babasının mezarını ziyaret etti

Van’da 3 yıl önce meydana gelen depremde enkaz altından çıkarılan Azra bebek, depremde hayatını kaybeden babası Sinan Karaduman’ın mezarını ziyaret etti.
Van depreminin simgesi Azra bebek babasının mezarını ziyaret etti
VAN / İHA - Van’da 23 Ekim 2011’de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depreme henüz 14 günlükken yakalanan ve Erciş’te çöken apartmanın enkazında hayata tutunarak umudun adı olan Azra Karaduman; babaannesi, annesi, amcası ve akrabalarıyla birlikte babası Sinan Karaduman’ın Yukarı Tekke’de bulunan mezarına gitti.

Minik Azra’nın annesi Semiha Karaduman, babaannesi Gülsade Karaduman, kardeşi İsmail Karaduman ile Sinan Karaduman’ın kız kardeşleri Hatice Özbucak, Zehra Akkaş ve Azra ile aynı yaşta olan kuzeni Hüma Akkaş, Sinan Karaduman’ın kabrini olayın yaşandığı saat olan 13.41’de ziyaret etti. Siyah kıyafet giyen Azra Karaduman kuzeninin elinden tutarken, Gülsade Karaduman oğlunun mezarı başında Yasin-i Şerif okudu.

Aile mezar başında gözyaşları dökerken, minik Azra ellerini açarak dua eden annesi ve yakınlarına eşlik etti. Babasının mezarı başında bir süre oturan Azra, daha sonra kuzeni Hüma ile oyun oynadı.

Aile herhangi bir açıklama yapmadan mezarlıktan ayrıldı.
Yorum Yazın