TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Vatandaş can, hırsız mal derdinde

Adana hastanelerde 5 hırsızlık olayına karışan şahıs, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı.
Vatandaş can, hırsız mal derdinde
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olan ve son zamanlarda bonzai kullanmaya başlayan 22 yaşındaki Ferhat E. İstanbul’dan Adana’ya geldi.

Şahıs, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç kez hasta yakını gibi girerek hemşire, doktor ve hasta odasından cep telefonu, sırt çantası, el çantası çaldı. Zanlı daha sora ise özel bir hastaneden cep telefonu, cüzdan ile 20 lira para çaldı. Bu anlar ise hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızın, hastanede vatandaşların can derdinde olduğu anlarda elini kolunu sallayarak hasta yakını gibi girip Hırsızlık yaptığı görülüyor. Başka bir olayda ise hırsızın elini yıkama bahanesiyle girdiği hemşire odasından cep telefonu çalıp soğukkanlı bir şekilde gittiği görülüyor.

Hastanelerde bu olayların olması ve polise şikayet gelmesi üzerine güven tim ekipleri hastanelere pusu attı. Zanlı Ferhat E. bir süre sonra güven timleri tarafından suçüstü yakalanarak hırsızlık büro amirliğine teslim edildi.

Yapılan incelemede zanlının uyuşturucu bağımlısı olduğu hırsızlık yapmak için İstanbul’dan Adana’ya geldiği belirlendi.

İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın