TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Yarışma programları toplumun psikolojisini bozuyor

Türk sanat müziği yorumcusu Özlem Ağırman, ekranlarda yer alan kimi yarışma programlarının, gençlerin ve çocukların psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini, yayın süresince kısa vadede yaşanan şöhret sonrası birçok gencin ve çocuğun bunalıma girdiğini belirtti.
Yarışma programları toplumun psikolojisini bozuyor
İSTANBUL / İHA - Türk sanat müziği yorumcusu Özlem Ağırman, yarışmaları "sabun köpüğü fabrikası" olarak nitelendirerek ve benzer yapıdaki programlardan ün kazanan kişi sayısının azlığına dikkat çekti ve ebeveynlerin ile program yapımcılarını konuya hassasiyet göstermeleri gerektiğini söyledi.

Ağırman, ekranlarda yer alan kimi yarışma programlarının, gençlerin ve çocukların psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini, yayın süresince kısa vadede yaşanan şöhret sonrası birçok gencin ve çocuğun bunalıma girdiğini belirtti.

Repertuar bandı en geniş sanatçılardan biri olarak kabul edilen ve "Hayat Veren Nağmeler" isimli albümünde kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Ağırman, 26, 27, 29 Ekim tarihlerinde, İzmir’in, Buca, Karşıyaka, Seferihisar ilçelerinde vereceği "Cumhuriyet Kadınları Şarkı Söylüyor" başlıklı 3 konserde, sosyal içerikli mesajların da yer alacağını sözlerine ekledi.

Sanatçının pop tarzında seslendirdiği ikinci albümü gelecek ay çıkıyor ve sürprizlerle dolu olan albümün, tarzında ses getirmesi bekleniyor.
Yorum Yazın