TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Yeni doğan evladını göremeden şehit oldu

Tunceli'de PKK'lı teröristlerin karakola yaptığı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin 1 ay önce doğan bebeğini görmek için terör olayları nedeniyle izin alamadığı ortaya çıktı.
Yeni doğan evladını göremeden şehit oldu
Fatma Güler - ADANA / İHA - Tunceli'de Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin Adana'nın Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi 74048. Sokak Zeki Apartmanı B Bolak kat 5'teki ailesi acı haberi televizyondan öğrendi.

Şehit annesi Makbule Kale ve felçli babası Beşir Kale evlatlarının şehit olduğunu öğrenince fenalık geçirdi. Yakınlarının haber vermesiyle şehit evine gelen 112 Acil Servis ekipleri, şehidin anne ve babasına müdahale etti. Bu sırada polis ekipleri de haberi vermek için şehidin ailesinin evine geldi. Acı haberle yıkılan aile fertleri feryat etti. Ağabey Tekin Barış Kale, "Daha çocuğunu göremedi, şehit oldu" dedi.

Şehit polis memuru Murat Savaş Kale'nin 2006'de polis olduğu, 1,5 yıl önce Mersin'den Tunceli'ye tayininin çıktığı öğrenildi. Hamile eşinin Antalya'daki annesinin yanına gittiği ve bir ay önce doğum yaptığı, şehit polisin terör olaylarından dolayı 1 ay önce dünyaya gelen çocuğunu görmek için izin alamadığı öğrenildi.
Yorum Yazın