TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Yeni Fabia’yla Skoda çıtayı yükseltti!

Yeni Fabia’yı Mart 2015’te pazara sunacaklarını belirten Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, yeni modellerle yükselişimiz sürecek dedi.
Yeni Fabia’yla Skoda çıtayı yükseltti!
Skoda’nın en çok satan ikinci modeli olan Fabia, yeni yüzüyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Skoda’nın B sınıfındaki modeli, Mart 2015’ten itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, yeni nesil Fabia ile daha iddialı olduklarını belirterek, aracın markanın satış adetleri ve pazar payını artırma hedeflerinde büyük rol oynayacağını söyledi. Fabia’nın geçmişte Skoda markasının toplam satışları içinde yüzde 20 ve üzerinde pazar payına sahip olduğunu belirten Senyücel, “Yeni Fabia’dan 3 bin adetlik satış bekliyoruz. Fabia satışlarımızda yüzde 15 ile 22 arasında pay alacak” dedi. Senyücel, diğer yeni ürünlerin de desteğiyle 2015’te yükselişlerini sürdüreceklerini belirtti.

Yakıt tüketimi yüzde 17 azaldı
Yeni Fabia, keskin hatlı ve geniş farları, radyatör ızgarası, geniş logosuyla ön plana çıkıyor. Fabia, önceki nesle oranla yüzde 17’ye varan oranlarda daha fazla verimliliğe sahip. Otomobilde dört benzinli ve üç farklı dizel motor seçeneği bulunuyor.
Yorum Yazın