TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yeni Malatyaspor, isim sponsorluğu için anlaşamadı

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un isim sponsorluğu için görüştüğü ve ön protokol imzaladığı Brey Tekstil'in sponsorluktan vazgeçtiği belirtildi.
Yeni Malatyaspor, isim sponsorluğu için anlaşamadı
Cansu Türkmenlio - MALATYA / İHA - Sarı-kırmızılı kulüp uzun süredir isim hakkını satmak için görüşmelerini sürdürüyordu. Kulüp başkanı Adil Gevrek’in isim hakkı için bizzat yaptığı görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanan tekstil firması, sponsorluktan vazgeçti. Bu gelişmenin ardından ekonomik olarak dar boğazda bulunan Yeni Malatyaspor yönetiminin isim sponsorluğundan gelecek parayla az da olsa rahatlama planları, suya düştü. Başkan Gevrek'in ise kulübe başka kaynak oluşturmak için farklı alternatiflere yöneleceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca, isim sponsorluğu için görüştükleri tekstil firmasıyla anlaşamadıklarını, farklı alternatiflere yöneleceklerini söyledi. Kulübe kaynak oluşturma adına yönetim olarak çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Karaca, "Biliyorsunuz göğüs sponsorumuz Battalbey. İsim sponsorluğu için de bir tekstil firmasıyla görüştük ancak anlaşamadık. Neden anlaşılamadığını bilmiyorum. Ama kulübe kaynak oluşturmak için yönetimimiz özellikle İstanbul’da çalışmalarını yürütüyor. Sponsorluk ve diğer kaynak çalışmaları noktasında farklı alternatifler üzerinde duruluyor” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın