• Spor

Yeni Malatyaspor maça hazır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Manisa ekibi Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Yeni Malatyaspor maça hazır
MALATYA / İHA - Ligin 6. haftasında yarın 16.00’da Turgutluspor ile Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı.

ŞANLI: "YENİDEN SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ"
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan defans oyuncusu Koray Şanlı, Katalspor karşısında şansız şekilde 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, Turgutluspor karşısında puan kaybını telafi etmek istediklerini dile getirdi.

Yeniden galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydeden genç oyuncu, "Önemli olan maç kaybetmemek. Kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz. İnşallah Turgutluspor maçından galibiyetle ayrılıp, yeniden seri yakalayacağız" dedi.

Koray Şanlı, iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerin kendilerine karşı kapalı bir futbol oynadıklarını belirterek, "İç sahadaki maçlarda rakiplerimiz 10 kişi savunma yapıyor. Tabii bunu açmak da biraz zor oluyor. Deplasmanda üzerimize gelen rakiplere karşı daha iyi futbol oynuyoruz. Bu anlamda da istediğimiz galibiyetleri alıyoruz. Turgutluspor deplasmanından da istediğimiz 3 puanı alıp, bayram öncesi taraftarlarımıza galibiyeti armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.

SAKAL: "ÇİFTE BAYRAM YAŞAMAK İSTİYORUZ"
Takımın tecrübeli stoperi Ali Sakal, taraftarlara çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

Turgutluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Sakal, "Rakibin durumu önemli değil, önemli olan bizim sahada yapacaklarımız. Biz o dirayeti gösterirsek ve herkes sahada elinden geleni en iyi şekilde yaparsa, galibiyetle ayrılırız. Kaliteli bir ekibiz. Yetenekli ayaklarımız var. İnşallah bu maçı kazanıp, bayram öncesi sevdiklerimize ve bizi destekleyen taraftarlarımıza güzel bir hediye vermek istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli stoper, iç sahada rakiplerin kapandıklarını kaydederek, "Rakiplerimiz, sahamızda oynadığımız maçlarda katı bir savunma yapıyorlar. Tabi bunu açmak zor. Pozisyonlara giriyoruz, bu pozisyonları değerlendirsek farklı olacak. Yeni ve iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Kartalspor maçında kaybedilen 2 puanı telafi edecek kalitedeyiz" dedi.

Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getiren Sakal, "Sezon başında iyi bir ekip kuruldu. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Bütün futbolcu arkadaşlarımız bu yolda oldukça inançlı ve hırslı. Bu anlamda ilk haftaları kayıpsız atlatmak bizim için çok önemliydi. Nitekim 4 galibiyet, 1 de beraberlik aldık. Yeni bir takım için çok iyi bir tablo. Turgutluspor maçını kazanıp, bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın