TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yeni Malatyaspor'da, ikinci etap kamp çalışmaları Bolu'da başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, ikinci etap kamp çalışmaları Bolu'da başlayacak.
Yeni Malatyaspor'da, ikinci etap kamp çalışmaları Bolu'da başlayacak
MALATYA / İHA - İlk etap kamp çalışmalarını Malatya'da yapan sarı-kırmızılı takım, bayram izninin ardından Bolu'da toplanacak.

Bolu'da Koru Otel Tesisleri'nde ikinci etap kamp çalışmalarını yapacak olan Yeni Malatyaspor'un, en az 4 hazırlık karşılaşması oynayacağı öğrenildi.

Bu arada Yeni Malalatyaspor Başkanı Adil Gevrek, kadrolarını geniş tutmak istediklerini ifade etti. Gevrek, Spor Toto 2. Lig'in mücadeleye dayalı bir lig olduğunu belirterek, "Genç oyuncu veya futbola aç futbolcu bu liglerde başarılı olurlar. Tabii ki tecrübeli futbolcuların da tecrübesine ihtiyaç vardır. Bizim hedefimiz en baştan beri söylediğim gibi şampiyonluktur. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için takımın biraz da tecrübeli olması gerekiyor. Genç oyuncular ile bu ligde kalmak için oynarsınız. Ama takımda birkaç tane tecrübeli futbolcu olduğu zaman tecrübesi ile de maç çevirebilir. Forvet mevkisinde genç bir oyuncu düşünüyoruz. Takımın hedefi şampiyonluk olduğu için biraz da onu düşünüp yanlış yapmak istemiyoruz. Takımda tabi ki bir yapılanma olacak. Bu da yavaş yavaş olacağı bir şey" dedi.
Yorum Yazın