• Genel

Yetim çocukların bayramda yüzü gülecek

İHH Adıyaman Gönüllüleri ve Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) tarafından Adıyaman’da yetim çocuklara bayramlık dağıtıldı.
Yetim çocukların bayramda yüzü gülecek
ADIYAMAN / İHA - Adıyaman Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen bayramlık dağıtım töreninde 178 yetim çocuğa bayramlık dağıtıldı.

Çocukların ihtiyacına göre daha önceden belirlenen bayramlık paketlerin içerisinde ayakkabı ve çeşitli elbiseler bulunuyor. İHH Gönüllüleri tarafından dağıtılan bayramlıkları alan 0-14 yaş arası yetim çocuklar mutluluktan uçtular. Bayramlık sevinci yaşayan çocukların yüzü İHH tarafından güldürüldü.

İHH Gönüllüsü ve YADER Başkanı Fadıl Akkuş, her yıl yetimlere bayramlık dağıttıklarını belirterek, “Toplamda 178 yetim çocuğumuza bugün bayramlık hediyeler dağıtıldı. Yapmış olduğumuz bu çalışmayı geleneksel olarak her bayramda yaparak, yetim çocuklarımızı bu şekilde sevindirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar her yıl bize müracaat etmiş, bizde kayıtlı olan bütün yetim çocuklarımıza bayramlık giyimlerini alaraktan bu şekilde mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yetim çocuklar ise aldıkları bayramlıklardan dolayı İHH gönüllülerine teşekkür etti. Bayramlık dağıtımının sonunda hediye olan çocuklar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazın