• Siyaset

Yılmaz: 'Bahçeli’yi meydanlarda yıkacağız'

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Bahçeli’yi meydanlarda yıkacağız. Bu milleti daha fazla sömüremeyecek dedi.
Yılmaz: 'Bahçeli’yi meydanlarda yıkacağız'
Sultan Gedik - İSTANBUL / İHA - Partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare Toplantısı’nda konuşan Ahmet Reyiz Yılmaz, “Üzerimize ölü toprağı serpen senin ağır işgalini meydanlarda yıkacağız. Gün ayağa kalkma günüdür. Gün Bahçeli esaretini yıkma günüdür. Uyan Türk’ün evladı. Uyan da kendine gel. Uyan ülkücü uyan Bozkurt yürekli vatan evladı. Ülkücüleri Bozkurtları MYP ‘ye destek olmaya çağırıyorum. Meydanlarda ayaklanıp Bahçeli marifeti ile üzerimizde kurulan bu ağır işgali hep beraber kıralım. Bu millete bir iyilik yapmak istiyorsak önce bu davayı işgalden kurtaralım” dedi.

“BU SEÇİMDE MEYDANLAR BOŞ KALMAYACAK”
“Görünen o ki Bahçeli, MHP ve ülkücülüğü bitirmeye yeminli” diyen Yılmaz, şöyle devam etti:
“Öyle olsun. Madem içeride bir ses yok. Korkudan bir muhalefet yok. Biz de Bahçeli’yi, milliyetçi irade ve Türk İslam Davası üzerinde kurduğu bu ağır işgali meydanlarda dışarıda yıkmaya yeminliyiz. Ülkücüler Muhafazakar Yükseliş Partisi’ne oy verip mitinglerimize can verip bu oyunu bu seçimde bozacaklardır. Ayaklan ey ülkücü, ayaklan ey milliyetçi irade. Gün ayaklanma zincirleri ve Bahçeli esaretini kırma günüdür. Bu işgal nereye kadar sürecek. Bu manevra bu çalımlar ne zaman bitecek. Her seferinde bu milletin evlatları Bahçeli’den yeni bir hüsran yaşamak yeni bir darbe yemek zorunda mıdır? Defalarca söyledim. Söylüyorum. Bu memlekette en ağır işgal en hayati damarımız üzerinde Bahçeli mahareti ile kuruludur. Bu işgal yıkılmadan bu millet nefes alamaz, ayağa kalkamaz. Bahçeli, vatan evlatları milliyetçi gençlerimizin, yetişkinlerimizin kim varsa hepsinin başına çuval geçirmiştir. Çuvala girmek istemeyenleri kovup uzaklaştırmıştır. Ya da başka partilerde siyasete zorlamıştır. Tamamen kendi kontrolünde bir MHP inşa etmiştir.”

Yılmaz, Bahçeli’nin istediği zaman HDP, AK Parti ve CHP ile beraber olduğunu savunarak, “Bahçeli bir gün AK Parti’ye söver, ertesi gün AK Partili meclis başkanı seçer. Bir gün HDP’ye söver sonra onlarla beraber ortak oy verir. Ertesi gün CHP ‘ye söver sonra ortak Cumhurbaşkanı adayı çıkartır. Yani bu taban bu kadar mı körleştirilmiştir. Bu seçimde artık gereken yapılmalıdır” dedi.
Yorum Yazın