TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Yılmaz’dan Bahçeli’ye El ele verelim çağrısı

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye, 'İnadı bırakın el ele verelim, güçlü bir seçim kampanyası yapalım' çağrısında bulundu.
Yılmaz’dan Bahçeli’ye El ele verelim çağrısı
İSTANBUL / İHA - Türkiye’nin zor bir sürece girdiğini belirten Yılmaz, “Bu zor süreçte 13 yıl boyunca iktidar karşısında başarı sağlayamayan bir muhalefet var. Bu nedenle şimdi birlik zamanı. Bu birlikte top Sayın Bahçeli’dedir. Umarım birleştirici bir tavırla hareket ederek oyları bir potada birleştirmeyi kendileri becerirler” dedi.

“HDP İLE MHP ARASINDA MAKAS KAPANDI”
“Çok şaşırtıcı gelişmeler siyaseti şekillendirmektedir” diyen Yılmaz, “Bu gelişmelerin başında HDP ile MHP arasındaki makasın kapanmaya yakın bir hal alması gelmektedir. Bu durum kabul edilemez. Umarım Sayın Bahçeli kendisine uzatılan elleri geçmişte olduğu gibi geri iterek MHP vekil sayısını bu seçimlerde düşürmez. El ele verilirse çok iyi bir seçim süreci yaşanacağı açık ve nettir” açıklamasında bulundu.

“MYP OLARAK ÇOK KARARLIYIZ”
Yılmaz, bu seçimlerde MYP olarak çok kararlı bir hazırlık içinde olduklarını ifade ederek, “Kesin olarak bu seçimlerde iyi bir netice almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Geniş bir medya tanıtım kampanyası hazırlığımız devam ediyor. Umarım hem partimiz hem de milletimiz adına hayırlı bir sonuca imza atarız. Dilek ve çalışmamız bu yöndedir. Teşkilatlarımızın kararlığı umut veriyor” dedi.
Yorum Yazın