TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Yoğun bakım ünitelerine anlık denetim

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu Hizmetleri Şube Müdürlüğü Koordinatörlüğünde il genelindeki tüm Devlet Hastaneleri ve Özel hastanelerinin yoğun bakım ünitelerine anlık denetim yapıldı.
Yoğun bakım ünitelerine anlık denetim
ZONGULDAK / İHA - Yaklaşık bir hafta süren denetimlere İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emin Palancı ve Kamu Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ahmet Yıldız Koordinatörlüğünde Atatürk Devlet Hastanesi, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanelerinde görevli ve dallarında uzman olarak çalışan ekipler tarafından il genelindeki kamu ve özel hastanelere anlık yoğun bakım denetimi yapıldı.

Yoğun bakım ünitelerine anlık yapılan denetimlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin yapmış olduğu açıklamada özetle şunları söyledi;

"Sağlık Bakanlığımız genelge ve talimatlar doğrultusunda her yıl periyodik olarak il genelinde kamu ve özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine anlık denetimler yapıyoruz. Uzman ekiplerimizce yapılan bu denetimlerde yoğun bakıma yatırılan hastaların tanı ve tedavilerine uygun yoğun bakım ünitelerine yatırıp yatırılmadığı, yatan hastaların endikasyonlarına göre tedavi edilip edilmedikleri kontrol edilmektedir."
 
Yorum Yazın