TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Yozgat Valisi Yazıcı'dan huzurevi ziyareti

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, ile 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle Alparslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlılarla araya geldi.
Yozgat Valisi Yazıcı'dan huzurevi ziyareti
YOZGAT / İHA - Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımızın başımızın tacı olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek de bizlerin en önemli görevidir” dedi.

Vali Yazıcı, huzurevi sakinlerinden Rasim Demir’in vefat eden eşi adına yaptırdığı "Güler ve Rasim Demir" çeşmesi ile yine huzurevi sakinlerinden Kasım Uğurelli’nin huzurevi bahçesine yaptırdığı kamelyanın açılışını yaptı. Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Vali Yazıcı daha sonra yaşlılar ile birlikte öğle yemeği yedi.

Programa Vali Abdulkadir Yazıcı, Vali Yardımcıları Yavuz Güner ve Can Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel ve bazı daire müdürleri katıldı.
Yorum Yazın