TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Zerrin Özer'den kendisine hakaret eden 50 kişiye suç duyurusu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlediği vizyon toplantısına katılan ünlü sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği iddia edilen 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
Zerrin Özer'den kendisine hakaret eden 50 kişiye suç duyurusu
İSTANBUL / İHA - Rahatsızlığı nedeniyle adliyeye gelemediği öğrenilen ünlü sanatçı Zerrin Özer, avukatı aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen avukat Oğuz Çelik, dilekçeyi savcılığa sundu. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Çelik, “Değerli sanatçımız Zerrin Özer 11 Temmuz 2014 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlediği vizyon toplantısında bulunmasından dolayı gerek twitter, gerekse Facebook üzerinden haksız eleştiriler ve hakaretlere maruz kalmıştır” dedi.

Zerrin Özer’in her birey gibi fikirlerini ifade ettiği ve demokratik haklarını kullanmada özgür olduğunun belirtildiği açıklamada, “Sosyal medya üzerinden bir takım kişiler eleştiri sınırlarını aşan sözler ve paylaşımlarda bulunmuş, ağza alınmayacak şekilde hakaret ve küfür etmişlerdir. Sosyal medyadaki bu paylaşımlar sanatçımız Zerrin Özer’i fevkalade yaralamış ve derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle şahsına, inancına, sanatçılığına, şerefine, onuruna hakaret eden 50 kişi hakkında kamu davası açılarak cezalandırılması için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur” ifadelerine yer verildi.
Yorum Yazın