• Yerel

Zeynel Balkız, Baro Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız Teras 2 Restoranda düzenlediği basın toplantısıyla ekim ayında yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.
Zeynel Balkız, Baro Başkanlığı için adaylığını açıkladı
MANİSA / İHA - İki yıldır Manisa Baro Başkanlığı görevini yapan Zeynel Balkız 18-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Olağan Genel kurulda yeniden başkan adayı olduğunu Teras 2 Restoranda geniş katılımlı bir toplantı ile açıkladı.

Yönetimleri boyunca güzel işler yaptıklarına inandığını belirten Balkız, “Avukat meslektaşlarımızın işini kolaylaştırmak, hukuka yapılan müdahaleleri ve saldırıları önlemek, çevreyi korumak, sosyal projelere imza atmak adına son derece güzel ve önemli işler yaptık. Kurduğumuz çeşitli komisyonlarla birçok önemli işler başarıldı. Bunlara yeni dönemde yenilerini ekleyeceğiz. 18-19 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan kongreye giderken, yaptığımız 2 yıllık icraatın sonunda ifade edebileceğimiz en uygun en güzel sloganı bulmaya çalıştık ” dedi.

Geçen dönem aday olduklarında sloganlarının ‘Değişim’ olduğunu dile getiren Balkız, “Bunu da gerçekleştirdik. Şimdiki sloganımız ise ‘Yaptıklarımızla yetinmiyoruz, daha yapacak çok şeyimiz var’ evet daha yapacak çok şeyimiz var çünkü 2 yıl hakikaten kısa bir süre. Yarım kalan projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. 2 yıllık bir süreyi daha uygun görürseniz sizlerden bekliyoruz. Manisa merkezdeki arkadaşlarımızın bu toplantıya gösterdikleri ilgi bu ekibin inşallah önümüzdeki kongreden büyük bir başarıyla çıkacağının işaretidir” dedi.

Geniş katılımın olduğu bir toplantıyla Manisa Barosu Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıklayan Baro Başkanı Zeynel Balkız’ın 10 kişilik Yönetim Kurulu listesi genç isimlerden oluşuyor. Yönetim Kurulu adaylıkları için Ahmet Sofuoğlu, Ali Özçel, Cennet Korkmaz, Erkan Doğan, Menekşe Uztutan Yapıcıoğlu, Mustafa Karakaş, Özdemir Avcı, Özlem Karan İksir, Serhan Çelik ve Yargı Özdoğan’ı listesine koyan Zeynel Balkız’ın Disiplin Kurulu Adaylığı listesinde Cihan Cengiz, Hanife Gökmen Kanar, Mücahit Erden, Şükrü Örüntaş ve Tuncay Karakanat yer aldı. Balkız’ın Türkiye Barolar Birliği Delege Adayları ise şöyle: “Halit Moralıoğlu, Hilmi İnne, Remzi Demirkol, Sezai Ege ve Filiz Zeybek.”
Yorum Yazın