TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Zeytinburnu'nda rehine krizi

Zeytinburnu’nda dükkanının yanındaki boş araziye ölen bir köpeğin gömülmesine sinirlenen lokantacı, hayvensever bir kadını rehin aldı. Kadının boğazına bıçak dayayan şahıs, uzun uğraşlar sonucu ikna edildi.
Zeytinburnu'nda rehine krizi
İSTANBUL / İHA - Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde Zeytinburnu Muammer Aksoy Caddesi 47 numaradaki lokantada meydana geldi.

İddiaya göre, Zeytinburnu Belediyesi ekipleri, ölen bir sokak köpeğini iki bina arasındaki boş bir araziye gömdü. Köpeğin dükkanının yanına gömülmesine sinirlenen Mehmet isimli kişi, her gün çevrede köpeklere yemek veren Şehnaz isimli hayvansever kadını rehin aldı. Boğazına bıçak dayadığı kadının elini kesen kızgın lokantacı, polise zor anlar yaşattı.

Olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye zanlı ile görüşmesi için müzakereci polis çağrıldı. Polisin uzun uğraşları sonucunda şahıs gömülen köpeğin çıkartılmasını istedi. Köpek cesedinin çıkartılması ile şahıs rehin aldığı kadını serbest bıraktı. Elinden yaralanan Şehnaz isimli kadın tedavi için hastaneye kaldırılırken, zanlı ise polis merkezine götürüldü.

Bu sırada Mehmet isimli zanlının yakınları da gazetecilere tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi.
Yorum Yazın