TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Zonguldak Kömürspor'lu futbolculara moral kahvaltısı

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, AK Partili Milletvekili Özcan Ulupınar ve Ak Parti Zonguldak Temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Zonguldak Kömürspor'lu futbolculara moral kahvaltısı
İHA - Spor Toto 3. Lig’de Play-Off’a kalmayı garantileyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular bugün oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesi moral kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, eski TSO Başkanı Salih Demir’in yanı sıra, Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, Zonguldak Kömürspor yöneticileri, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve taraftarlar katıldı.

SUAT KERÇİN: “PLAY-OFF MÜCADELELERİNE HAZIRIZ”
Kulüp binası önünde düzenlenen moral kahvaltısında açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor kaptanı Suat Kerçin, “Geçen hafta oynanan Çatalcaspor galibiyetiyle Play-Off’a kalmayı garantilemiştik. Bu hafta da ligin lideri Tuzlaspor’la mücadele edeceğiz. Biliyorsunuz biz de onlara karşı iki senedir evimizde yenilmedik. Bu açıdan karşılaştırdığımızda güzel bir mücadele olacak. Bildiğiniz gibi ligde evimizde oynayacağımız son maçımız ve onun için böyle bir kahvaltı düzenlemiş Salih Demir başkanımız. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bizim içinde çok iyi bir moral oldu. Futbolcular ilimizin büyüklerini gördü. Bu tür şeyler takım açısından moral - motivasyon açısından güzel oluyor. Bizim en büyük gücümüz taraftarımız, onların desteği arkamızda olduğu için Play-Off’tan çekinmiyoruz. Geçen sene de bu takım Play-Off’tan çıkmıştı zaten. Biz alışık olduğumuz için artık kim gelir, kimi eleriz, kimle eşleşiriz bunlar bizim için önemli değil. Play-Off maçlarını seviyoruz. Bu maçlar için özel bir futbol stilimiz var. O yüzden bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Çok çalışıp, elimizde gelen mücadeleyi verip bu şehre hak ettiği ikinci ligi vereceğiz” şeklinde konuştu.

ULUPINAR: "HER ZAMAN ZONGULDAKSPOR’UN YANINDAYIZ"
Kahvaltıya katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, “Ben Niğde ve Adliye maçında da burada bulundum. İnşallah Tuzla maçında da arkadaşlarımızla beraber olacağız. Bütün Zonguldak bugün burada, inşallah biz de orada olarak bu sevince ve heyecana ortak olacağız. Biz bugün futbolcularımızla kahvaltı programında bir araya geldik. Kendilerine başarılar diliyoruz. Kardeşlerimle ufak da bir söyleşi yaptık. Onları canı gönülden destekliyoruz. Rabbim onlara güç, kuvvet versin. Zonguldakspor’un ismini gururla her tarafta seslendiriyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum. Bütün Zonguldak da takımımızın başarısı için stadyumda olacak. Bu vesile ile Zonguldakspor taraftarı kardeşlerimize de sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.
CANER: “UMARIM BUGÜNE KADAR DESTEK OLMAYANLAR DA BİZE DESTEK OLUR”
Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ise, ligin lideri Tuzlaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Maç öncesi hem futbolcularımızla hem de buraya gelen misafirlerimizle hep beraber bir kaynaşma içerisinde kahvaltı organizasyonu yaptık. İnşallah maçta bugün iyi geçer ve istediğimiz gibi puan alırız. Hem kentimize hem de takımımıza hayırlı olur” dedi.
“BENİ GÖREN, PARA İSTEYECEK DİYE KAÇIYOR”
Takımın mali sıkıntılar içerisine olduğunu ve her zaman maddi ve manevi yönden desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Ben iki sezondur söylüyorum. Takıma destek olunması gerekiyor. Hem maddi yönden hem de manevi yönden. Ama biz söylüyoruz, biz dinliyoruz. Bizi kimse dikkate almıyor. Beni gören para isteyecek diye kaçıyor. Artık adımız öyle çıktı. Olsun canları sağ olsun. Biz elimizdeki imkanlarla buraya geldik. Bizi destekleyen herkesten Allah razı olsun. Artık Play-Off’a kaldığımız için yine çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Kent olarak bu işe kilitlenmemiz lazım; hem maddi yönden hem manevi yönden. Eğer kilitlenirsek, bu işe odaklanırsak bu işi muhakkak başaracağız. Çünkü artık ikinci lige çok yakınız. Buradan geri dönmeyelim istiyorum. Bu zaman kadar tabi ki eksikliklerimiz oldu. Bu zamana kadar destek olmayanlar inşallah bu saatten sonra destek olur” diye konuştu.
Kahvaltıya katılanlar, organizasyonun sona ermesinin ardından hep birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.
Yorum Yazın