TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Kültür-Sanat

'Antep fıstığı' filme adını verdi

'Antep Fıstığı' adlı filmin çekimleri, Gaziantep'te başladı.
'Antep fıstığı' filme adını verdi
AA -

Yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı, başrollerini İvana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt’un paylaştığı "Antep Fıstığı" adlı filmin çekimleri, Gaziantep'te başladı.

Yapımcı Meral Ay, kentteki bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, yerel medyaya kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bu filmle "aileye dokunacaklarını" aktaran Ay, "İlk kez yerel yapım şirketi, Anadolu'ya örnek olacak bir projeye imza atıyor. Gerçekten heyecan verici. İnanılmaz derece mutlu bir olay. Çok heyecanlı ve mutluyum. Çok güzel bir senaryo ve film oldu. İvana'ya böyle bir projede yer aldığı için çok teşekkür ediyorum. 8 Şubat'ta filmin galasını yapmayı hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yönetmen Oğuz Yalçın da Gaziantep'te çok fazla filmin çekildiğini ancak sadece kentin dekor olarak kullanıldığını söyledi.

Filmin başrol oyuncusu İvana Sert ise filmde "Antep'in fıstığı" rolüne kendisinin layık görülmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Senaryosunu Orhan Uslu'nun yazdığı filmde, Almanya’da doğup büyüyen ve dedesinden kalan mirası almak için Gaziantep’e gelen "Simge"nin (İvana Sert) başına gelen komik olaylar anlatılacak.

Yorum Yazın