TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Kültür-Sanat

Biray Dalkıran yeni filmiyle dünyayı fethetti

Biray Dalkıran’ın Şafak Güçlü ile birlikte senaryosunu yazdığı film, 2017 sonlarında gösterime girecek.
Biray Dalkıran yeni filmiyle dünyayı fethetti
İnternet Haber Servisi - Başarılı yönetmen Biray Dalkıran; yeni korku filmi “The Crossbreed  / Melez”in çekimlerine Amerika’da Los Angeles’da devam ediyor.

2016 yılı sonlarında yayınlanan teaser afişi ile görücüye çıkan filme, dünyaca ünlü sinema siteleri büyük ilgi göstermiş, art arda haberler yapmışlardı.

Şubat ayında çekimlerine başlanan filmin tam kadrosu da geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Tamamı Amerikalı oyunculardan oluşan filmin kadrosu şöyle: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington,  Danny Winn, Katy Bentz, Sofia Domingues, Kristine Hayworth, Krystal Tini, Chad Ayers, Marqus Bobesich, Lou Cariffe, Mignon Farmani, Shaina Schmid, Lidia Pryor ve Rina Johnson.

Genç isimlerle birlikte tecrübeli oyuncuların da yer aldığı filmin kadrosunun açıklanmasıyla birlikte, filme olan ilgi daha da arttı.

Başta referans sinema siteleri IMDb, Screen Anarchy ve Movies with Butter olmak üzere pek çok site, kadronun açıklanmasını haber olarak sayfalarına taşıdı.

Korku sevenlerin dikkatini de çeken “The Crossbreed / Melez”; HorrorNewsNet, Horrorpedia ve HellHorror gibi dünyaca ünlü korku filmi sitelerinde de yer aldı.



Yorum Yazın