TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.157
  • Altın 2237.494
  • BIST 100 8753.67
  • Kültür-Sanat

Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı 26 Mayıs'ta vizyonda

Altın Küre ödüllü oyuncu Johnny Depp'in de rol aldığı 'Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı' filmi, 26 Mayıs'ta beyaz perdede olacak.
Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı 26 Mayıs'ta vizyonda
AA - Aksiyon-macera türünü sevenleri, sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen "Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı" filminin kadrosunda, Johnny Depp'in yanı sıra Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Golshifteh Farahani, Stephen Graham, David Wenham ve Geoffrey Rush da yer alıyor.

Espen Sandberg ve Joachim Ronning'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin yapımcılığını Jerry Bruckheimer üstlendi.

Depp'in ikonik ve heyecan verici anti-kahraman rolü Jack Sparrow ile sinemaya geri döndüğü filmin konusu kısaca şöyle:
"Çılgın maceralara atılan talihsiz Jack Sparrow, yaklaşan kötü kaderin rüzgarını hissetmeye başlamıştır. Korkunç Kaptan Salazar (Javier Bardem) tarafından yönetilen ölümcül hayalet korsanlar, Jack hariç, denizdeki tüm korsanları öldürerek Şeytan Üçgeni'nden kaçmıştır ve Jack'in hayatta kalmak için tek umudu efsanevi Poseidon Asası'nı bulmaktır. Jack Sparrow, asayı bulmak için güzel ve zeki gökbilimci Carina Smyth (Kaya Scodelario) ve Kraliyet Donanmasından Henry (Brenton Thwaites) adında dikbaşlı, genç bir denizciyle pek de kolay olmayan bir anlaşma yapmak zorundadır."
Yorum Yazın