TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

ePTTAVM yurt dışına açılıyor

PTT Genel Müdürü Bozgeyik, ePTTAVM'nin yurt dışına açılım faaliyetlerine ilişkin, Türk malı kullanan Kosova, Arnavutluk, Ürdün, Azerbaycan, İran, Gürcistan, Bulgaristan ve Romanya'da posta idareleriyle iş birliği için çalıştıklarını belirtti.
ePTTAVM yurt dışına açılıyor
Fatma Güler - Bozgeyik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müşterilerin, farklı sektörlerdeki markalara tek bir platform üzerinden erişebildiği "epttavm.com"un açılışının 17 Mayıs 2012'de gerçekleştirildiğini, bu kapsamda 900'den fazla firmanın 2 milyondan fazla ürününün satışa sunulduğunu söyledi.

Bozgeyik, "ePTTAVM üzerinden yapılan toplam ürün ve hizmet satış cirosu her geçen yıl artıyor, önümüzdeki yıllarda rekabetçi ve bilinir olma yolunda adımlarımız olacak. ePTTAVM’nin milli bir online pazar yeri olarak lider olması için her sahada atılımlarımız olacak. Bu yıl sonu itibarıyla ePTTAVM üzerinden yapılan toplam ürün ve hizmet satış cirosunda geçen yıla göre önemli ölçüde artış hedefliyoruz" dedi.

ePTTAVM'nin yurt dışına açılım çalışmaları kapsamında özellikle Türk malı kullanan Kosova, Arnavutluk, Ürdün, Azerbaycan, İran, Gürcistan, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerde posta idareleri ile PTT arasında belli işbirliklerinin olduğunu ifade eden Bozgeyik, karşılıklı iş birliklerine yönelik ve ödeme sistemleriyle ilgili çalıştıklarını söyledi.
Yorum Yazın