TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

Ödüllü 'Mimar Benim' uygulaması yeni versiyonuyla yayında

Sektörde bir ilk olarak hayata geçirilen Mimar Benim; son teknoloji fonksiyonları, yepyeni özellikleri, en trend renk ve kartelaları ile yaşam alanlarınızın rengini belirlemeyi sizler için çok daha kolay hale getiriyor.
Ödüllü 'Mimar Benim' uygulaması yeni versiyonuyla yayında
İnternet Haber Servisi - Filli Boya’nın mobil devrimi “Mimar Benim” uygulaması, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkânı sunuyor.

En son teknolojilerle geliştirilen renklendirme modülü sayesinde sektörde bir ilk olan “Mimar Benim”, kullanıcıların yaşam alanlarını ışık ve gölgelendirme esas alarak gerçeğe en yakın şekilde boyamasına olanak sağlıyor.

Gerek görselleri, gerek içeriği, gerek kullanımı açısından Türkiye’nin en çok beğenilen uygulamaları arasında yer alan “Mimar Benim”, yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkân tanıyor.

Mimar Benim’in Yeni Versiyonuyla Yaşam Alanlarının Renkleri Belirlemek Çok Kolay…
Yepyeni özellikleri sayesinde çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yaşam alanlarının yeni renkleriyle görüldüğü uygulamada, yüzlerce renk alternatifinden kolayca faydalanılabiliyor. Mimar Benim aynı zamanda renk uzmanları tarafından önerilen renk tarzları ile uyumlu renklerin denenmesine de olanak sağlıyor.

“Mimar Benim” uygulaması, kullanıcıların tercih ettiği dört renklendirme alternatifini kolaj yaparak sosyal medya mecralarında paylaşma ve arkadaşlarından fikir alma imkanı da sunuyor. Ayrıca projenin öncesi, planlanan hali ve uygulama sonrasındaki hali fotoğraf olarak paylaşılabiliyor.

Filli Boya’nın getirdiği mobil yenilik ile yaşam alanların yaratılmasında kolaylık sağladığı “Mimar Benim” uygulaması online ve offline olarak kullanılabiliyor.

Beğendiğiniz renkler için ne kadar boya almanız gerektiğini hesaplayan basit “Boya Hesabı” modülü ve projeniz için hangi ürünleri ve malzemeleri ne kadar almanızı gösteren yardımcı “Alışveriş Listesi” sayesinde de ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada mevcut.

Mimar Benim uygulaması içinde yer alan “En Yakın Bayi” modülü sayesinde en yakın Filli Boya bayisinin iletişim bilgilerine ve yol tarifine de hemen ulaşmak mümkün. Yardımcı asistan ve nasıl uygulanır videoları Mimar Benim kullanımı konusunda size yönlendirirken, akıcı flat tasarım özellikleri de yenilenmiş yapısının içinde uygulamaya farklılık katıyor.

Uygulama, ücretsiz olarak IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 adresinden, Android cihazlar için GooglePlay’den https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bos4apps.mimarbenim adresinden indirilebiliyor.

Bol Ödüllü Mimar Benim…
İlk kez yayınlandığı 2012 yılından bu yana yüz binlerce kez indirilen “Mimar Benim”,Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösterildi.

Boya sektöründe ilk kez hayata geçirilen ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması, “Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği” tarafından “En İyi Mobil Cihaz Uygulaması” kategorisinde sektörünün en beğenilen uygulaması oldu ve ödüle layık görüldü. Hollandalı mobil uygulama ölçümleme firması DISTMO’nun raporuna göre Android cihazlarda “Eğlence” kategorisinde “En Beğenilen Uygulamalar” arasında 2. sırada yer aldı. iPadlerde “En Çok İndirilen 10 Eğlence Uygulaması” kategorisinde 6. sırada yerini aldı. MMA Türkiye ve Digital Age’in dergisinin “En Dikkat Çekenler” listesi dekorasyon kategorisinde en iyi uygulama ödülü aldı.

Ayrıca Digital Age dergisi Mobile Marketing Association Türkiye (MMA Türkiye) işbirliği ile gerçekleşen “Yılın En Dikkat Çekici Mobil Uygulamaları” araştırmasında boya kategorisinde 1. oldu.
Yorum Yazın