TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

Yönetimde kadınlar aktif rolde

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Kağıthane’de yaşayan kadınların da yönetimde söz sahibi olmalarını ve fikirlerini sunmalarını sağlayan Kadın Kent Gönüllüleri Programı sona erdi.
Yönetimde kadınlar aktif rolde
Sultan Gedik - Kağıthane Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Kağıthane’de yaşayan kadınların da yönetimde söz sahibi olmalarını ve fikirlerini sunmalarını sağlayan Kadın Kent Gönüllüleri Programı sona erdi. 

Kağıthane’ye bağlı 19 mahallenin tamamında gerçekleştirilen ve Emniyetevler Mahallesi’ndeki toplantı ile başlayıp Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki toplantıyla sona eren programda, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthaneli kadınlar ile bir araya gelerek onların fikir ve taleplerini dinledi.

Toplumun her kesimiyle kesintisiz diyalog
İlk günden itibaren kadınların yoğun talep gösterdiği programlarda Kağıthane ile ilgili gelecek planlarından bahseden Başkan Fazlı Kılıç, geçmişe dönük olarak da 12 yıl boyunca gerçekleştirdikleri icraatları vatandaşlarla paylaştı. ‘Türkiye’de Halka En Yakın Belediye Başkanı’ unvanını alarak, vatandaş ile olan samimi ilişkisini taçlandıran Başkan Fazlı Kılıç, Kadın Kent Gönüllüleri toplantılarıyla birlikte ayırt etmeksizin toplumun her kesimiyle diyalog halinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kadınların olaylara daha farklı bir bakış açısı ile yaklaştığını ve sunulan fikirlerin çok yapıcı olduğunu belirten Başkan Kılıç; ‘’Bizi doğuran, doyuran kadınlar. Annemiz, ablamız, eşimiz, kardeşimiz. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Bu yüzden tüm toplantılarımızda gelen talep ve fikirleri titizlikle dinleyerek her mahalle için özel olarak notlar aldık, belirlenen konular üzerinde ivedilikle çalışıp bize ulaşan talep ve önerileri yerine getireceğiz.’’ dedi.
Yorum Yazın