TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

10 yıl sonra yeniden heyecanlandım

Nihat Doğan programına bağlanan eski sevgilisi Seda Sayan'a 'hayatım' demiş, bu samimiyet eski sevgililer yeniden bir araya mı geliyor yorumlarına neden olmuştu.
10 yıl sonra yeniden heyecanlandım
Deniz Burakcan Demir - Nihat Doğan bu konuya ise "Biz her bağlanana saygı sevgi gösteriyoruz" ifadesinde bulundu.

Program yorumcusu Nihat Doğan UçanKuş TV'de yayınlanan bir programa bağlandı. Seda Sayan'la telefonda görüşmesine istinaden sorulan soruya; "E o kadar olsun. 10 yıldır sesini ilk kez duymuşum. Heyecan olacak tabi." dedi.

Samimi bir telefon konuşmasının ardından 'tekrar mı barışıyorlar?' sorusu gündeme gelince  "Biz her bağlanana saygı sevgi gösteriyoruz" ifadesinde bulundu.  Tuğba Özay'ın "Ama bana telefon bağlantılarımda hiç hayatım demedin" cümlesini duyan  Nihat Doğan kahkaha krizi yaşadı ve "Ayrılığı taşımak önemlidir. Ben 2.5, 3 yıl birliktelik yaşadım bunu inkar edemem. Ama ayrıldıktan sonrada hiçbir zaman kötü konuşmadım" şeklinde yanıt verdi.

Programın sunucularının 'tekrar barışma olur mu?' şeklinde ki ısrarlı sorularına ise 'Sizi çok seviyorum, öpüyorum, hadi öpüyorum' diyerek telefon bağlantısını sonlandırdı. Bu da Seda Sayan'la yeniden bir ilişkiye yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı.
Yorum Yazın