TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Survivor'da sigara krizi

Sosyal medyada hızla yayılan Survivor Adası'nda bulunan yarışmacılardan Damla Can’ın sigara içme görüntüsü ile ilgili olarak Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.
Survivor'da sigara krizi
Fatma Güler - TV8 ekranlarında yayınlanmış olan Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma ile ilgili önceki gün sosyal medyada kısa bir video büyük bir dikkat çekmişti.

Survivor yarışmacılarından olan Damla'nın sigara içerken çekilmiş olan görüntüleri gündemde bomba etkisi yarattı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı görüntüleri doğrular nitelikte bir açıklamada bulundu ve Damla’yı uyararak ikaz etti. Bu durumdan dolayı Damla da özür dileyerek böyle bir şeyin bir daha yaşanmayacağını dair söz verdi.

Ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından iki yarışmacı eleme potasına girmiş oldu. Oylamada ismi çıkan isim Semih Öztürk oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe ise ikinci aday olarak Yattara'yı gösterdi.

 Survivor yarışma programında geçen hafta yaşamış olduğu kaza sonrası dokunulmazlık Atakan ara verilmişti. Atakan’ın durumunun ardından Yunus yarışmada bireysel dokunulmazlık oyununu kazanması sonrasında beş kişilik takımda eleme adayı olarak yazılacak isim kalmamıştı. Bu isimlerden biri ise Semih oldu.

 Konsey sırasında Damla'nın sigara içmesi ile ilgili olarak uyarıda bulunan ve böyle bir şeyin asla tekrarlanması gerektiğini söyleyen Acun Ilıcalı'dan ve seyircilerden Damla özür diledi.

Yorum Yazın