TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Acun Ilıcalı reyting rekorları kırıyor

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor 2016’ın reytinglerindeki yükselişiyle Kurtlar Vadisi'ni yerle bir etti.
Acun Ilıcalı reyting rekorları kırıyor
Fatma Güler - Kurtlar Vadisi Pusu’yu tahtından indiren Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu Survivor 2016 yarışma programının reytingleri oldukça büyük bir yükselişe geçti.

Satın alındıktan sonra TV8 de kısa bir süre sonra format değişimine sokan ve en çok izlenen 3 kanal arasında yer alan TV8’nin önlenemez yükselişi sürekli olarak devam ediyor.

2016 Survivor yarışmasında reytingleri altüst ettikten sonra Perşembe akşamlarının rakipsiz tek izlenen kanalı olarak tahta geçen Survivor 2016; Kurtlar Vadisi Pusu'yu dahi yerinden etti.

Yaptığı tüm programlarla sürekli olarak reyting alan Acun Ilıcalı dikkat çeken programların yanı sıra kanalda yer alan tüm programlarda eğlence üzerine birçok programında da oldukça büyük reytingler topluyor.

Uzun süredir Survivor yarışması diğer kanallarda da aynı şekilde büyük bir reyting alıyordu; şimdi kendi kanalı içerisinde yer alan 2016 Survivor yarışmasında yine aynı şekilde birçok programı alaşağı ederek tahta geçirmeyi başaran yarışma programı tüm hızıyla heyecanlı bir şekilde sürüyor.

İzleyicileri ekrana kilitleyen programın bu kadar reyting almasının en büyük sebeplerinden birisi de artık dizilere çok fazla rağbet gösterilmemesi olsa gerek!

Yorum Yazın