TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Annesinin doğum gününü kutladı

Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.
Annesinin doğum gününü kutladı
İnternet Haber Servisi - O Ses Türkiye programının değişmez üyelerinden Hadise, sesi ve fiziğiyle kendisinden söz ettiren bir isim.

Başarılı şarkıcı geride bıraktığımız günlerde, yemek sektöründe hizmet gösteren bir markanın reklam yüzü olarak karşımıza çıkmıştı. Attığı her işte kendisini gösteren Hadise, sosyal medya hesabından annesinin doğum gününü son derece duygusal satırlarla kutladı.

Annesi Gülnihal Hanım’ın gençlik yıllarından bir kareyi paylaşan Hadise, bu fotoğrafın altına şunları yazdı: “İyiki doğdun annem… Bu resim deli gibi çalıştığın gençlik yıllarından bir kare. Sanırım Hülya, Derya, Murat ve ben deli gibi çalışmayı, kendi ayaklarımızın üstünde durmayı kimseler mahçup olmamayı senden öğrenmişiz… İyi ki bizi böyle büyütmüşsün. Zorlandın mı? Evet. Yoruldun mu? Evet. Sen bizi büyüttün sen bizi biz yapan tek kadınsın. Artık sen bize değil biz sana bakıyoruz sen yorulma sen mutlu ol sen rahatla ve hayatını yaşa diye. Senin sayende biz biz olduk anam. Allah seni başımızdan eksik etmesin… Seni seviyorum melek annem.”

Yorum Yazın