TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Aslı Enver, ateş püskürttü

Güzel oyuncu Aslı Enver "Evli adamla aşk yaşıyor" dedikodularına sert tepki gösterdi. Enver, asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili hukuki hakkını kullanacağını ifade etti.
Aslı Enver, ateş püskürttü
İnternet Haber Servisi - İstanbullu Gelin dizisiyle gönüllere taht kuran Aslı Enver, evli bir adamla ilişki yaşıyor iddialarına sert tepki gösterdi.

Enver, instagram hesabında yaptığı açıklamada haberi ortaya atan kişiler hakkında hukuki işlem başlatılacağını söyledi.

"BENİ DE AİLEMİ DE CİDDİ DERECEDE ÜZÜYOR"

Murat Boz'la barışması konuşuan Aslı Enver'in bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. İş adamının evli olduğunu öğrenen Enver'in ilişkiye hemen nokta koyduğu konuşulan dedikodular arasındaydı. Aslı Enver bu iddialara karşı daha fazla dayanamadı ve suskunluğunu bozdu.

Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu, "Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım.

Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi' denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor.

Bu haberi ortaya atan Instagram hesabı ve gazeteci ile ilgili de hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim."açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın