TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Aslıhan Karalar'dan mutluluk pozu

Bir aylık sevgilisi Hakan Sabancı'yı Merve Boluğur'a kaptırdığı için karalar bağladığı konuşulan Best Model Aslıhan Karalar, Bodrum'da objektiflere mutluluk pozu verdi.
Aslıhan Karalar'dan mutluluk pozu
İnternet Haber Servisi - Dedikoduların aksine neşeli hali objektiflere yansıyan Karalar, Hakan Sabancı-Merve Boluğur birlikteliği ile ilgili “Yaşandı ve bitti, ikisine de mutluluklar diliyorum” dedi.

Hakan Sabancı ile geçen nisanda başlayan ilişkisi bir ay süren ve mayıs sonunda ayrılan 2017 Best Model birincisi Aslıhan Karalar, Bodrum’da ortaya çıktı.

Sabancı’yı henüz flört döneminde oyuncu Merve Boluğur’a kaptırdığı için üzüntüden eve kapandığı konuşulan Karalar’ın keyfinin yerinde olduğu görüldü.

‘YAŞANDI VE BİTTİ’

Yalıkavak Magi Beach’te fotoğrafları çekilen güzel manken, yüzmek yerine gün boyu kanoya binerek kürek çekmeyi tercih etti. 

Dedikoduların aksine neşeli hali objektiflere yansıyan Karalar, Hakan Sabancı-Merve Boluğur birlikteliği ile ilgili “Yaşandı ve bitti, ikisine de mutluluklar diliyorum” dedi.

Bodrum tatilinde yakınlaşan Merve Boluğur ile Hakan Sabancı’nın sevgili olduklarına dair fotoğrafları önceki gün çekilmişti.
Yorum Yazın