TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ben Demet'e abla demiştim

2.sayfa programına konuk olan genç popçu Fulin, merak edilen konular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ben Demet'e abla demiştim
İnternet Haber Servisi - Güzel şarkıcının sarı ve kahküllü saçlarıyla oluşturduğu yeni imajı izleyiciler tarafından Aleyna Tilkiye benzetildi.

Geçtiğimiz senelerde Aleyna Tilki ile arasında polemik yaşamıştı ve canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu.

‘'Aleyna Tilki'yi takip etmiyorum’'

Fulin, Aleyna Tilki hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Genç şarkıcı ‘'Aleyna Tilki güzel bir genç kız. Ben ona karşı nötrüm ve en önemlisi ortak noktamız müzik. Müzik ortak bir nokta iken sıkıntı oluşması mümkün değil.’’ dedi.

''Aleyna Tilki’yi özellikle takip etmiyorum. Son çıkardığı şarkıyı dinledim ve beğendim. Türk klipleri yerine genellikle yabancı klipleri izlemeyi tercih ediyorum.’' cümlelerini sözlerine ekledi.

‘'Belki de ben Emrah için engeldim…’'

Emrah Karaduman’la arasındaki iş ilişkisinin bitmesi hakkında ise, ‘'Bazı sebeplerden dolayı aranjörüm ile yollarımızı ayırdık. Belki de ben onun için engeldim ve önü açıldı. Benim içinde belki doğru olan budur.’' yorumunda bulundu.

Genç popçu, geçtiğimiz senelerde Aleyna Tilkiye yakınlığından dolayı Demet Akalına kırılmış ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

'‘Çocukluk yaptım’'

Bu konu hakkında ‘'Demet Akalını ben hep ablam olarak gördüm ve ondan dolayı onu başkasıyla paylaşamama durumu yaşadım. Çocukluk yaptım ve kıskandım. Ancak ona karşı her zaman saygım var. Pop müziğinin zirvesinde yer alan bir isim ve kolay kolay kimse oraya gelemez'’ ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın