TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Demet Şener İbrahim Kutluay'ı silderecek

Demet Şener, boşanmaya hazırlandığı 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'ın tüm hatıralarını silecek.
Demet Şener İbrahim Kutluay'ı silderecek
İnternet Haber Servisi - Liv Hospital ve Kansersiz Yaşam Derneği’nin meme kanserine farkındalık için başlattığı kampanyaya katılan Şener ayak bileğindeki ‘Dİ’ yazılı dövmesiyle dikkat çekti.

Ayağındaki dövmenin kızı İrem’le kendi adının baş harfleri olduğunu söyleyen Şener “Oradaki İbrahim değil kızım İrem’le benim isimlerim. Ama bileğimdeki dövmemi sildireceğim. Artık İbrahim yok İrem var” diye konuştu. Kansersiz Yaşam Derneği gönüllüleri ile Liv Hospital doktorları, daha önce meme kanseri geçiren ünlü yüzler, hastalar ve hasta yakınları bir araya gelerek “Yalnızca 1 ay değil, bir ömür boyu meme kanseri için farkındalık” diyerek Bebek Parkı'na gelen herkesle zumba yaptı.

Etkinliğin en dikkat çeken isimlerinden ise İbrahim Kutluay’la yollarını ayırmaya hazırlanan Demet Kutluay oldu. Etkinliğe avukatı Aslı Hatemi ile gelen eski modelin neşeli hali dikkat çekerken, gazetecilerin boşanma davasıyla ilgili soruları ise “Konuşmayacağım” diyerek geri çevirdi. Ayak bileğindeki ‘Dİ’ yazılı dövmedeki İ harfinin eşi İbrahim Kutlay olmadığını söyleyen ünlü model “Oradaki İ İbrahim değil kızım İrem” diye konuştu. Bu sırada el bileğindeki dövmeyi gösteren Şener “Ama bunu sildireceğim. Artık İbrahim yok İrem” var diye gülerek avukatıyla birlikte hızlı adımlarla gazetecilerin markajından kurtuldu.
Yorum Yazın