TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor mu

Ekranların fenomeni haline gelen Kiralık Aşk dizisi son hızla devam ediyor.
Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor mu
Fatma Güler - Dizinin başrol oyuncularından olan Elçin Sangu diziden ayrılıyor mu iddiaları üzerine sosyal medya hesabından bu iddialara bir açıklık getirdi.

Kiralık Aşkın Son bölümlerinde Elçin Sangu’nun yer aldığı sahnelerin kısalmasıyla dikkat çekmesi sonrasında oyuncunun diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti.

30 yaşındaki oyuncu Elçin Sangu’nun bu iddialarda yer almasıyla Ortak Yapım sosyal medya hesabı üzerinden Elçin Sangu’nun sağlık sorunları yaşadığını açıklamış Sangu’nun gözünde problem olduğunu ve bu yüzden dizide daha az rol aldığını belirtmişlerdi. Daha sonra yine ayrılık haberleri aynı şekilde ortaya atıldı.



Üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan Elçin Sangu tam üç hafta sonra durumu özetleyen bir paylaşımda bulunarak buna açıklık getirdi.

Elçin Sangu Kiralık Aşk da Koray’ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşarak gözünde arpacıktan eser kalmadığını sağlığına kavuştuğunu belirterek; bundan böyle setlere geri döndüğü mesajını da bu şekilde hayranlarına ulaştırdı.

Geçici bir süre bu durumu yaşadığını belirten ve artık dizide yer alacağını ifade eden Elçin Sangu diziden ayrılmayacağını da belirtti.
Yorum Yazın