TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Fi ile kadın oldum

Serenay Sarıkaya ‘En Beğenilen Dizi Oyuncusu’ ödülünü alırken “Daha önceki dizilerim gençlik dizisiydi. Fi kadınlığa geçiş oldu. Olgunlaştım, büyüdüm” dedi
Fi ile kadın oldum
İnternet Haber Servisi - YILDIZ Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından Altınyıldız Classics sponsorluğunda bu yıl 16’ncısı düzenlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ önceki akşam Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki bir törenle sahiplerini buldu. ‘2017’nin En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülü Serenay Sarıkaya’nın oldu. Sarıkaya, yaptığı konuşmada ‘Fi’ dizisindeki karakterine gönderme yaparak şunları söyledi:
“DURU’YLA yürüdüğümüz yolda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hepiniz çok değerlisiniz. İkinci kez bu ödülü alıyorum. Ben, Fi ile büyüdüm. Meslekte olgunlaşmaya geçişim de bu dizidir. Daha önce oynadığım yapımlar gençlik dizisiydi. Fi ise Duru’nun kadınlığa geçiş dönemi oldu. Onunla birlikte ben de olgunlaştım, büyüdüm.”
 
Bergen’den etkilendim
 
Sarıkaya bir film projesinde ‘Acıların Kadını’ olarak bilinen ve 30 yaşında sevgilisi tarafından öldürülen şarkıcı Bergen’i canlandıracağı yönündeki haberler için de “Böyle bir teklif gelmişti ama hiçbir ilerleme olmadı. O yüzden konuşmam doğru olmaz. Ama hayat hikayesinden çok etkilendim” dedi.
Yorum Yazın