TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Gökçe Bahadır'ın panik anları

Karaköy'de bir açılışa katılan Gökçe Bahadır, yeni sevgilisi Efe Duru'nun kameraları sevmediğini söyleyerek, görüntü alan gazetecileri engellemeye çalıştı.
Gökçe Bahadır'ın panik anları
İnternet Haber Servisi - Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Efe Duru ile ilk kez görüntülenen oyuncu Gökçe Bahadır, Karaköy’ün yeni mekanı Drone’un açılışına katıldı.

Oldukça mutlu görünen Bahadır, görüntü almak isteyen gazetecilere sevgilisinin görüntülenmeyi sevmediğini belirtti.

İsmini ‘çalışkan erkek arı’ardan alan İstanbul’un yeni mekanı Drone, kapılarını açtı. Cemiyet hayatının ve magazin gündeminin tanınmış isimleri açılışa katıldı. Yeni mekan Lal Denizli, Gökçe Bahadır, Efe Duru, Ümit Karan, Saba Tümer, Tümer Metin, Derya-Bekir Aksoy gibi isimlerin katılımıyla önceki akşam Karaköy’de açıldı.

“ÇEKMEYİN!”
Açılışa yeni sevgilisi Efe Duru ile katılan oyuncu Gökçe Bahadır’ın oldukça keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Mekan içine girerken patlayan flaşlardan rahatsız olan Efe Duru için hemen korumaya geçen Bahadır; “Çekmeyin, Efe böyle şeyleri pek sevmiyor” diyerek sevgilisinin yanına gitti.
Çıkışta aşk hayatı ile ilgili sorularına kaçamak cevaplar veren Bahadır, “Arkadaşlar şu an daha çok yeniyiz. Her şey çok güzel gidiyor, daha fazla konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim” dedi. İş hayatında da sürprizlerin olacağının sinyalini veren güzel oyuncu, Görüştüğümüz bir kaç proje var, her şey kesinleşince haberiniz olur” diyerek kendisini bekleyen araca bindi.

Yorum Yazın