TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Gripin Denizli'yi salladı

Ünlü müzik grubu Gripin, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ak Vadi Festivali kapsamında unutulmaz bir konser verdi.
Gripin Denizli'yi salladı
İHA - Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ak Vadi Festivali’nin ilk konserinde Gripin konser verdi.

Denizli’nin en büyük parkı Ak Vadi’de düzenlenen festival Cuma günü öğleden sonra başladı. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, parkta çocuklar için kurulan ücretsiz oyun parkında doyasıya eğlendi. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat-Karagöz oyunu, halk dansları ve bando gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ilk günkü konser programında sevilen grup Gripin sahne aldı. Söylediği şarkılarla festivale renk katan grup kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Daha sonra bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Vadi Festivali’ne güzel bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Gecenin sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konser veren Gripin grubuna çiçek verdi.
Yorum Yazın