TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Hande Erçel bu akşam ekranlarda

Show Tv’nin merakla beklenen yapımlarından Aşk Laftan Anlamaz bu akşam izleyiciyle buluşuyor.
Hande Erçel bu akşam ekranlarda
Çağla Kılıç - Bi Yapım’ın projesi olan dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor.

‘Hayat’ (Hande Erçel) ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın (Burak Deniz) kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Aşk Laftan Anlamaz yarın akşam 20.45’te izleyiciyle buluşacak. Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan veİstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

HİKAYE & KÜNYE
Show TV’nin keyifli senaryosu ve oyuncu kadrosuyla bu yaza damga vuracak dizisi “Aşk Laftan Anlamaz” başlıyor.

Başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaşacağı, senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdığı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı “Aşk Laftan Anlamaz” Çarşamba günü saat20.45’te izleyicisi ile buluşacak.

KAVGA İLE BAŞLAYIP AŞKLA DEVAM EDEN BİR HİKAYE
Bi Yapım’ın büyük bir merakla beklenen yeni projesi “Aşk Laftan Anlamaz”da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.
Yorum Yazın