TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

İrem Helvacıoğlu: Aşk var ama kaçırdınız

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, önceki gece Karaköy'deki bir mekanda arkadaşları ile 30.yaşını kutladı.
İrem Helvacıoğlu: Aşk var ama kaçırdınız
Helvacıoğlu'nun birlikte eğlendiği erkek arkadaşı, mekan çıkışı patlayan flaşları görünce taksiye binerek oradan ayrıldı.

Helvacıoğlu, geceyle ilgili şunları söyledi:
"Arkadaşlar 30.cu yaşımı kutladım. Çok eğlendim, çok eğlenceli bir gece oldu. Benim için çok değişen bir yaş olmayacak aslında. 2020 hepimize çok kötü bir enerji ile geldi. Doğum günümü 1 Şubat'ta kutladım ama dünya için ve hepimiz için iyi bir enerji diledim"



"Yeni sinema filminde partneriniz belli oldu. Kerem Bürsin ile oynayacaksınız. Senaryolar okundu. Siz ne karakteri oynayacaksınız?" sorusuna Helvacıoğlu; "Karakter hakkında henüz pek bir şey söyleyemem çünkü bunu yönetmenimiz Cüneyt Bey'in açıklamasını isterim. Kerem'le gerçekten çok güzel bir enerjimiz tuttu. Çok yükseğiz hepimiz bu iş için. Umarım seyircimiz beğenir. İçinde aşk da var, dram da var. Çok güzel bir festival filmi olacak." yanıtını verdi.

"Aşk var ama kaçırdınız"

Muhabirlerin "Aşk sadece filmde mi var? Gerçek hayatta yok mu?" sorusuna oyuncu, "Olmaz mı? Var tabi. Gerçekte de var. Biraz evvel kaçırdık ama çektiniz" açıklamasını yaptı.
Yorum Yazın