TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu beraber yaşıyorlar

O Hayat Benim dizisinde birlikte başrol oynayan Ezgi Asaroğlu ve şarkıcı Keremcem birlikteliklerini evliliğe doğru götürüyorlar.
Keremcem ve Ezgi Asaroğlu beraber yaşıyorlar
Fatma Güler - Aynı eve taşınma kararı alan çift artık beraber yaşayacaklar. Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı diziden sonra iyice gündeme oturdu.

Keremcem ne Ezgi Asaroğlu evliliğe doğru gidiyor iddialarının ortaya çıkmasında en önemli etken aynı evi paylaşmak oldu. Yakışıklı oyuncu daha önce bir evlenme yaşadığı için evliliğe sıcak baktığını söyledi.

Güzel aşkı Ezgi Asaroğlu ile aynı eve taşınması bu düşüncelerinden vazgeçeceği anlamına da gelebiliyor. Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aynı evde yaşamış olduklarını önceki gün Instagram hesabından paylaşarak ilan ettiler.



Evde bulunan kedileriyle fotoğraflarını çektirerek Instagram'da paylaşan çiftin Bu halleri akıllara Seda Güven ile Onur Tuna'nın daha önceki paylaşımlarını getirdi. Keremcem'in eski eşi güveninde Tuna ile aynı evde yaşayarak kedileri ile çektirmiş olduğu pozları ortaya çıkmıştı.

Ezgi Asaroğlu sevgilisi Keremcem'in ev halindeki görünümünün sosyal medya hesabından paylaşarak ‘’Evde Aşk’’ yorumunu yaptı. Böylece çiftin aynı evde yaşadıkları da ortaya çıkmış oldu.

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu uzun süredir O Hayat Benim dizisi içerisinde yer alıyorlar dizi aşkları arasında başlayan ve aynı sonu diğer oyuncular gibi evliliğe gideceği yolunda haberlerin gündemde yer alması zaman içerisinde çiftin nasıl hareket edeceğini gösterecek.
Yorum Yazın