TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Levent Oran yoğun bakımda

90'lı yıllarda yaptığı sivri çıkışlarla adını duyuran televizyon fenomeni Levent Oran yoğun bakımda.
Levent Oran yoğun bakımda
İHA - Arkadaşı Levent Oran'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren şarkıcı Onur Akay, Oran'ın kalp ameliyatı olduğunu ve 5 gündür yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Ayrıca Levent Oran için takipçilerinden dua isteyen Onur Akay, ''18 Eylül'de fenalaşarak, hastaneye kaldırılan sevgili arkadaşımız Levent Oran'a, hemen anjiyo yapıldı ve acil olarak kalp ameliyatına alındı. 5 gündür yoğun bakımdan çıkamayan arkadaşımız için dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullanarak, Oran'ın hastanede çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

1960 yılında İstanbul'da doğan Levent Oran, otoriter bir anne ve deniz subayı bir babanın oğlu olarak büyüdü. Dört kardeşlerdi ama üzerinde baskı oluşturan bu otorite, onun ailesine karşı en muhalif çocuk olmasına neden oldu. Gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duydu ve bu alanda ilerlemeye çalıştı. Belki de içindeki şöhret olma hevesi de böyle başlamıştı. Levent Oran, geçimini bir süre bankacılıktan kazandı; zaten tiyatroda da istediği başarıyı yakalayamamıştı. Bu yüzden rotasını tamamen televizyon ekranlarına çevirdi. Levent Oran, ömründe görmediği ünlülerin cenazelerine katılıp ekranda gözüküyor; akşam da TV'de kendisini izleyip mutlu oluyordu. O da bunu sonuna kadar kullandı. Yolu bir şekilde, bazı programlara para karşılığı seyirci toplayan kişilerle kesişti ve katıldığı programlarda yaptığı ses getirecek yorumlarla da kendisini ön plana çıkarmayı başardı.

''KADIN KAŞINIYORSA DÖVECEKSİN''

Leven Oran, bir dönem televizyonda katıldığı 'A Takımı' adlı programda kadınlara yönelik "Kadın kaşınıyorsa döveceksin" gibi sözleriyle büyük tepki çekmişti.

Yorum Yazın