• Magazin

Melek yenge Şükran Ovalı

Beşiktaş'ın yengesi Şükran Ovalı'dan taraftarı mest edecek hareket.
Melek yenge Şükran Ovalı
İnternet Haber Servisi - 4 kombine alan Ovalı, maddi durumu yetersiz minik Beşiktaşlılar'a dönüşümlü olarak maç keyfi yaşatacak.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı, tam bir iyilik meleği olup çıktı. Sokaktaki ve barınaktaki hayvanlar için elinden geleni yapan güzel oyuncu, Siyah-Beyazlı taraftarı da unutmadı.

Beşiktaş'ın yengesi, gönül verdiği takımının maçlarına 1. kategoriden 4 adet kombine aldı. Tanesi 4 bin 750 TL olan kombinelerle yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sevindirmeyi planlayan ünlü oyuncu, Erkin'le evliliğinin ardından Beşiktaşlı taraftarın gönlünü ikinci kez fethetti.

GİZLİ KALMASINI İSTEMİŞTİ

Maddi durumu yetersiz olan bazı ailelerin çocukları, ünlü oyuncu sayesinde bu sezon Vodafone Arena'da oynanacak lig ve Avrupa maçlarını yeşil sahaya çok yakın mesafeden izleyebilecek.

Maçın coşkusunu yaşayıp futbolculara destek verecek olan minik taraftarlar, bir yıl boyunca Şükran Ovalı'nın sunduğu bu imkandan dönüşümlü olarak yararlanabilecek.

Güzel oyuncu, yaptığı bu iyiliğin gizli kalmasını istese de durum kulaktan kulağa yayıldı. Şükran Ovalı'nın yaptığı güzel jesti öğrenen Siyah-Beyazlı taraftarlar da sosyal medyada ünlü oyuncu için "Beşiktaş camiası sana şükran duyuyor" diye yorumlar yaptı.

MELEK YENGE

Hayvanlar için yaptığı iyiliklerle hayranlarının gönlünde taht kuran Şükran Ovalı'nın maddi durumu yetersiz Beşiktaşlı çocukların maç heyecanını tribünde yaşaması için yaptığı jest, "Yengenin yüzü gibi kalbi de melek" dedirtti.
Yorum Yazın