TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Mustafa ile barışmamız söz konusu değil

Geçtiğimiz günlerde gizemli bir erkekle görüntülenen Emina Jahovic Sandal, boşanma davası devam eden Mustafa Sandal ile barışmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
Mustafa ile barışmamız söz konusu değil
İnternet Haber Servisi - 2008 yılında kendisi gibi şarkıcı Mustafa Sandal'la dünya evine giren Emina Jahovic Sandal, konser vermek için gittiği Balkan ülkelerinde iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile barışmalarının söz konusu olmadığını söyledi.

"ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"

Hayatını Türkiye sürdürmeye karar veren Emina Jahovic, konser öncesi açıklama yaptı. Jahovic, "Artık çalışmak zorundayım. İki oğlum var ve ayaklarımın üzerinde durmalıyım" dedi.

Mustafa Sandal'dan Yaman ve Yavuz isimlerinde iki oğlu bulunan şarkıcı, "Mustafa'yla barışmamız söz konusu değil. Zor bir dönemden geçtik" şeklinde konuştu.

"İFTİRAYA UĞRADIM"

Şarkıcı, eşiyle kötü şekilde ayrılmadıklarını ve arkadaş olarak kalacaklarını da sözlerine ekledi. Jahovic, eski sevgilisi Marko Miskovic'e geri döndüğü haberleriyle ilgili ise, "Bunları hak etmedim. Beni haksız gösterdiler. İftiraya uğradım. Evliliğim benim yüzümden bitmiş gibi yansıtıldı" diyerek sitem etti.

BAŞKA BİR ERKEKLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bir mekandan erkek arkadaşıyla çıkan ve adını açıklamak istemeyen Emina Sandal kafalarda soru işaretleri bıraktı. Emina, Mustafa Sandal ile ilgili olan soruları ise "Mustafa'yla ilgili soru istemiyorum. Bitti artık, konuşmam" diyerek cevapladı.
Yorum Yazın