• Magazin

Ne yapsak yaranamıyoruz

Nihat Doğan yorumculuk yaptığı sabah programında, bir evlendirme programıyla tanıdığımız gelin adayı Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' diyerek çok sert sözlerle yüklenmişti.
Ne yapsak yaranamıyoruz
İnternet Haber Servisi - ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda, Hanife’nin gece kulübünde görüldüğü iddia edilen video izlenmiş ve programın yorumcularından Nihat Doğan, Hanife’yi hedef alarak “Başındaki başörtüsü program için bu normal de açık” dedi.

Daha sonra da “çıkar başörtünü, giy mini eteğini” şeklinde bir çıkış yaptı. Konunun muhattabı Hanife, kısa bir süre sonra yaptığı bir açıklamayla Nihat Doğan’ı hakkındaki iddialardan ötürü mahkemeye vereceğini açıkladı. Hakkındaki eleştirilere Instagram hesabından “Beni incitmeye çalışan yorumlara üzülmüyorum” diyerek cevap verdi. Nihat Doğan’ın “çıkar başörütünü, giy mini eteğini” sözünü duyunca mahkemeye gideceğini yine Instagram hesabından açıkladı.

HANİFE, DOĞAN’IN ATTIĞI BİR TWEET’İ PAYLAŞTI
Nihat Doğan’ın kendisini eleştiri yağmuruna tuttuğunu duyan Hanife boş durmadı. Nihat Doğan’ın mini etek giyenleri eleştirdiği bir Tweet’in fotoğrafını çekerek Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına da “ne yapsak yaranamıyoruz heralde” notunu düştü.

Yorum Yazın