• Magazin

Nusret'te et yemesi halkı ayaklandırdı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ülkesinde ekonomik kriz varken İstanbul'a gelerek Nuret'te et yemesi halkı ayaklandırdı.
Nusret'te et yemesi halkı ayaklandırdı
İnternet Haber Servisi - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ülkesinde ekonomik kriz varken İstanbul'a gelerek Nuret'te et yemesi halkı ayaklandırdı.

Çin'e yaptığı resmi ziyaretin ardından İstanbul'a uğrayan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eşi , ile birlikte iki saatliğine İstanbul'a gelerek, sosyal medya paylaşımlarıyla da dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu restoranda yemek yedi.

Devlet başkanının ülkesinde ekonomik kriz varken lüks lokantada yemek yemesi halkını ayaklandırdı.

NUSRET ÖZEL SERVİS YAPTI

Dünyaca ünlü isimlerle fotoğraflar ve videolar paylaşan Gökçe, Maduro ile çektiği videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Videolardan birinde Gökçe, Maduro ve eşine yemek servisi yaparken, bir diğer videoda Maduro, üzerinde adının yazılı olduğu bir kutudan aldığı puroyu içiyor.

Maduro, Venezuela devlet televizyonuna yaptığı açıklama ile yemek yediğini doğrularken, "Nusret, şahsen yanımıza geldi. Sohbet ettik ve hoş zaman geçirdik. Kendisi bana birkaç kez Venezuela'yı çok sevdiğini söyledi." dedi.



"VENEZUELALILAR AÇLIKTAN ÖLÜRKEN, ÇALDIĞI PARALARLA SEFA SÜRÜYOR"

Venezuela Kongresi'nin eski başkanı muhalif lideri Julio Borges, Twitter paylaşımında, "Venezuelalılar acı çekerken ve açlıktan ölürken, Nicolas Maduro ve Cilia, Venezuela halkından çaldıkları paralarla dünyanın en pahalı lokantalarından birinde sefa sürüyor." ifadelerini kullandı.



NUSRET VİDEOYU SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine videoyu silen Nusret Gökçe de sosyal medya kullanıcılarının tepkisine mağruz kalarak, "Videoyu silebilirsin ama bu görüntüleri Venezuela halkının kalbinden silemeyeceksin." şeklinde eleştiriler aldı.

Venezuela, ciddi bir ekonomik krizin içinde. Kriz nedeniyle 2 milyon kişi ülkeden göçmek zorunda kalırken, özellikle gıda bulmakta, sağlık hizmeti almakta zorlanıyorlar.

Hükümet karşıtı protestolarda gıda kıtlığı nedeniyle Maduro suçlanıyor.
Yorum Yazın